Selecteer je Device

Scherm Reparatie in Alphen a/d Rijn

Bij VARPhone, De Smartphone & Tablet Specialist

VARPhone is een gespecialiseerde telefoon, computer en console reparatie winkel in Alphen a/d Rijn. Wij repareren een Iphone scherm reparatie in 15 minuten* terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. Je hoeft geen afspraak vooraf te maken of lang te wachten om je gebroken scherm of kapotte smartphone te laten repareren.

Tevens krijg je maar liefst 3 maanden garantie op je telefoon reparatie. VARPhone in Alphen a/d Rijn is jouw telefoon, computer  en console reparatie punt!

*De meeste smartphone reparaties, of het nou gaat om een gebroken scherm of vervangen van je smartphone batterij doen wij in 15 minuten. Toch zijn er bepaalde reparaties die wat meer tijd vergen. Je wordt vooraf op de hoogte gesteld van de reparatietijd.

Heb je een vraag over jouw smartphone reparatie neem gerust contact met ons op door te klikken op de onderstaande knop.

Vanmiddag mijn trouwe Motorola g7 opgehaald. Was er ineens mee gekapt. Ik had en weggebracht naar Varphone in de Herenhof. Geweldige zaak met een vriendelijke man achter de balie. Hij was volgens mij net zo blij als ik. Ik ga daar zeker vaker heen. Niet voor reparatie natuurlijk maar de hele winkel hangt ook nog eens vol met allerlei leuke dingen voor de telefoon. Bedankt, ben superblij!

Nanno Bloupot

Zeer goede service, heb daar een I mac gehaald waar ik nu echt heel tevreden mee ben. Als er iets was kon je gewoon vragen stellen, zelf mijn harde schijf moest overgezet worden, werd er nog extra tijd voor gemaakt terwijl de winkel eigenlijk dicht was. Ik zeg echt een top service en een super goede winkel zeker een aanrader als je iets nodig hebt voor je mobiel of computer.

Ricardo Lipsius

Iphone laten vallen en scherm gebarsten. Dezelfde dag gerepareerd bij VARPhone en voor een goede prijs ook.

Simon H.

Super snel en goed. Was een fijne ervaring!

Mo Kh.

Ik had batterij problemen met mijn Samsung Galaxy S8. Batterij vervangen en alles opgelost  Aanrader!

Anneke K.

Snelle en professionele service. Meteen geholpen en binnen 15 minuten was mijn iphone 8 gerepareerd.

Samir F.

Ontzettend klantvriendelijk, mijn Iphone 7 voelt weer zoals nieuw. Bedankt!

Peter S.