Laptop & PC Reparatie

    Windows installatie – Hardware Reparatie    

Bij VAR Phone kan je ook terecht voor al je Computer problemen. Is je Laptop of PC langzaam en start heel traag op? Of start je laptop/pc helemaal niet meer op? Of is deze besmet met virussen? Wij nemen graag een kijkje naar je apparaat en diagnosticeren het probleem. Als het probleem te repareren valt en de klant akkoord gaat met de prijsopgave wordt de laptop/pc door onze specialisten gerepareerd.

Wij doen Laptop & PC reparaties van verschillende merken. Voor andere vragen en informatie kan je altijd contact met ons opnemen of kom langs bij onze winkel in Alphen a/d Rijn. We helpen je graag verder met je reparatie.

Tip: Wist je dat je laptop & PC minimaal 2x sneller kan presteren door alleen de oude harde schijf  te vervangen met een SSD type! Vraag naar de SSD-upgrade mogelijkheden bij VAR Phone.

Diagnose stellen* 24,99 euro
Windows installatie Basis** 49,99 euro
Windows installatie Compleet** 69,99 euro

* Diagnose kosten vervalt wanneer de reparatie bij VAR Phone wordt uitgevoerd!
** Bij een Basis installatie wordt alleen windows geïnstalleerd zonder de eventuele Drivers waardoor mogelijk sommige onderdelen niet naar behoren functioneren. Bij VAR Phone raden we het altijd aan om voor een Complete windows installatie te kiezen waarbij ook alle drivers ook geïnstalleerd worden en alle onderdelen naar behoren zullen functioneren.
Tevens de aangegeven prijs is voor de installatie waarbij de windows-licentie door de klant zelf wordt aangeleverd (of eventueel te vinden is op de oude windows-installatie)!

Laptop & PC Reparatie
VAR Phone Alphen a/d Rijn