VAR Phone

VARPhone is een gespecialiseerd bedrijf in het repareren van Smartphones, Tablet & Gaming Consoles in Alphen a/d Rijn.

Smartphone en Tablet reparatie goedkoop en snel met hoog kwaliteit onderdelen doe je bij VARPhone in Alphen a/d Rijn. Ook kan je bij ons terecht voor het in- en verkoop van nieuwe en gebruikte toestellen.

VARPhone is vanaf 2018 in Alphen a/d Rijn begonnen met haar werkzaamheden op het gebied van reparatie, in- en verkoop van nieuw en gebruikte smartphones & tablets, accessoires en mobiele abonnementen. Door ons extensieve expertise in reparaties zijn wij in staat om snel en efficiënt je reparatie met hoog kwaliteit onderdelen uit te voeren. In meeste gevallen kunnen we binnen 15 minuten jouw toestel repareren.

Tevens wat ons onderscheid in de reparatie sector is het aanbieden van reparaties voor Game Consoles. Heb je een Playstation of een Xbox die stuk is of niet goed functioneert? Wij kunnen een diagnose stellen van het probleem en een offerte maken van de kosten voor de reparatie. Mee eens met de reparatie kosten? dan gaan wij direct aan de slag.

Wij zijn altijd eerlijk en transparant tegenover ons klanten m.b.t. onze werkzaamheden. Alle reparaties worden in overleg met de klant uitgevoerd. Daarnaast doen wij ons best om de beste reparatie tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

Alle reparaties worden professioneel en uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Hierdoor kunnen we al ons klanten een garantie van maar liefst 3 maanden meegeven.

Daarnaast zijn wij  een gecertificeerd leerbedrijf en bieden mensen een stageplaats aan  in zowel de verkoop als in de reparatie, om zodoende hun mogelijkheden c.q. ervaringen  te vergroten!

VARPhone is gunstig gepositioneerd in het winkelcentrum  Herenhof in Alphen a/d Rijn. Klanten kunnen gebruik maken van gratis parkeerplekken voor de deur! We zien je graag snel.