31 reacties

 1. De heren van VARPhone hebben mij heel goed geholpen, tegen een prima prijsje binnen 10 minuutjes een nieuw scherm en een kopje koffie tijdens het wachten. Als ik sterren kon geven: 5/5, helemaal tevreden.

 2. Ik heb een telefoon hoesje gekocht maar vond hem niet prettig te gebruiken. Te lomp en te dik. Kan hem niet ruilen omdat ik hem 1 dag gebruikt heb.
  Beetje jammer.

  • Beste Bert,

   Jammer dat de eerste hoes niet goed meewerkte… Wij mogen niks retour nemen wat al buiten verpakking staat, vandaar dat wij standard vragen aan de klant of wij het op de toestel mogen zetten of niet. Hopelijk kunnen wij u wel helpen ment een betere hoes te vinden!

 3. Zeer Goede service en altijd bereid om je goed van dienst te zijn en als je een vraag hebt wordt je goed geholpen
  Voor mij zijn zij Klasse

 4. Zeer goede service, heb daar een I mac gehaald waar ik nu echt heel tevreden mee ben. Als er iets was kon je gewoon vragen stellen, zelf mijn harde schijf moest overgezet worden, werd er nog extra tijd voor gemaakt terwijl de winkel eigenlijk dicht was. Ik zeg echt een top service en een super goede winkel zeker een aanrader als je iets nodig hebt voor je mobiel of computer.

 5. Vanmiddag mijn trouwe Motorola g7 opgehaald. Was er ineens mee gekapt. Ik had en weggebracht naar Varphone in de Herenhof. Geweldige zaak met een vriendelijke man achter de balie. Hij was volgens mij net zo blij als ik. Ik ga daar zeker vaker heen. Niet voor reparatie natuurlijk maar de hele winkel hangt ook nog eens vol met allerlei leuke dingen voor de telefoon. Bedankt, ben superblij!

 6. zeer tevreden over de service en dienstverlening van deze hardwerkende ondernemer! Ik was niet tevreden over een gekocht product en meneer heeft alles heel netjes en goed opgelost. Nu een zeer tevreden klant!

 7. Vanmiddag voor de eerste keer deze winkel bezocht, het glas voor de cameralens van mijn Galaxy S9 was gebarsten. Ik werd op een zeer deskundige en bijzonder vriendelijke manier hiermee geholpen, en bovendien ook voor een zeer eerlijke prijs. Fantastische eerste ervaring dus, en bij een toekomstig probleem met mijn telefoon ga ik zéker terug naar deze zaak! Ontzettend bedankt voor de schitterende service!

 8. Iphone laten vallen, scherm en frontje helemaal gebarsten. Nu weer helemaal zo goed als nieuw! Goede service voor een mooi prijsje, zeker aan te raden!!

 9. Het wordt wel saai al die lof, maar het enige wat ik zeg is dat het helemaal klopt! Ik raad iedereen deze winkel van harte aan!

 10. Top.Alleen telefonisch en via internet contact gehad met de VARphone gezien de afstand. Al mijn vragen werden rustig en goed beantwoord. Foto’s van alle details werden opgestuurd. Een mooie verzekering tegen alle mogelijke technische problemen voor €3,- p/m werd aangeboden en heb ik direct afgesloten. Per maand opzegbaar, dus geen enkel risico en alles onder controle. Na betaling binnen een dag geleverd via PostNl met track ad trace. Het product was super verpakt. Echt een aanrader die zaak. Leuk.

Geef een antwoord

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment